Tietosuojaseloste

 Pinetta-Tuote Oy, y-tunnus 0132380-5.

Asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri; tietoja siitä, miten keräämme, käytämme ja säilytämme tietoja verkkosivustomme kävijöistä ja asiakkaistamme.

TIEDOT

  • Keräämme henkilötietoja rekisteröidyltä itseltään puhelimitse, verkossa, tapaamisissa, sähköpostitse tai muulla vastaavalla tavalla.
  • Keräämämme tiedot ovat lähinnä yhteystietoja, kuten nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite.
  • Käytämme dataa palvelun toimittamiseksi, kehittämiseksi ja laskuttamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseksi ja kehittämiseksi sekä markkinointiin.

 SUOSTUMUS

  • Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi otat yhteyttä yhteydenottolomakkeella, varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja. 
  • Huomaathan kuitenkin, että mikäli asioit verkkosivustollamme yrityksenä tai käytät palveluitamme yrityksenä, voimme olla sinuun yhteydessä toisena yrityksenä. Tällöin voimme tehdä markkinointiviestintää ilman, että olemme kysyneet yritykseltänne siihen lupaa. Tämän markkinointiviestinnän voi kuitenkin kieltää koska tahansa.
  • Pyynnöstäsi oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Tämä tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen pinetta(at)pinetta.fi tai postitse osoitteeseen:

    Pinetta-Tuote Oy
    Vahterantie 27
    24240 SALO

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin, mikäli laki sitä vaatii.

KERÄTTYJEN TIETOJEN TALLENNUS

  • Yhteydenottolomakkeilla kerättyjä tietoja säilytämme Pinetta-Tuotteen omassa tietokannassa, joka on turvattu palomuurin taakse suojatulle serverille rajoitettujen käyttöoikeuksien avulla.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT JA LINKIT

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

TIETOJEN SUOJAUS

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Rekisterimme käyttöoikeus on vain niillä palveluksessamme olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

  • Säilytämme tietoja suunnitelmallisesti ja vain niin pitkään kuin se on tarpeen, jotta pystymme toteuttamaan tässä selosteessa mainitut käyttötarkoitukset. Joitain tietoja saatetaan säilyttää kauemmin, mikäli laki meitä siihen edellyttää.

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia.
  • Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, astuvat ne voimaan välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

KYSYMYKSET JA PALAUTE

  • Mikäli haluat päästä: katsomaan, muokkaamaan tai poistamaan sinua koskevia tietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse pinetta(at)pinetta.fi
Paytrail maksutavat
Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Toimitus-ja maksuehdot

Toimitusehdot lyhyesti

  1. Pinetta-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.
  2. Tuotteiden toimitusaika on 2-5 päivää. Mikäli tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Toimitus postin tai matkahuollon kautta.
  3. Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu@saunapinetta.com tai puhelimitse 044 777 6563.

Tarkemmat toimitusehdot

1.Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

2.Toimitustavat

Nouto omasta tai valitsemastasi Postista 6,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi saatuasi saapumisilmoituksen.

Nouto Postin pakettiautomaatista 6,90 €, yli 99 € tilauksista 0 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti tekstiviestin saatuasi.

Postin kotiinkuljetus 14,90 €

Posti toimittaa lähetykset perille arkisin. Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Suurikokoisten lähetysten kohdalla Posti sopii kanssasi sopivan toimitusajankohdan.. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella Postin verkkosivuilla osoitteessa www.posti.fi. Syötä Postin palveluun sähköpostiisi lähetetty lähetystunnus. Heti kun lähetyksesi on saapunut postitoimipaikkaasi, voit noutaa sen Postin toimipisteestä lähetystunnusta ja kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Nouto Matkahuollosta tai Lähelle paketti 6,90

Nouda tilaamasi tuotteet Matkahuollosta, Matkahuolto asiamieheltä, Siwasta, Valintatalosta tai muusta Matkahuollon pakettipisteestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti tekstiviestin saatuasi

3.Vaihto- ja palautusoikeus

Sauna Pinetta-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön ja sen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan.

Voit palauttaa haluamasi tuotteet Postiin tai Matkahuoltoon.. Muista ilmoittaa tilinumerosi palautuslomakkeella. Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen, palautamme rahasi ilmoittamallesi tilille.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee myös vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen.

Pyydämme palauttamaan tuotteet asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Pinetta-Tuote Oy
Vahterantie 27
24240 Salo

4.Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään sähköpostitse asiakaspalvelu@saunapinetta.com tai puhelimitse 044 777 6563. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9–15.

5.Tilauksen peruminen

Maksettuasi tilauksen et voi enää tehdä siihen muutoksia. Mikäli haluat muuttaa tai peruttaa tilauksesi, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@saunapinetta.com tai puhelimitse 044 777 6563.

6.Maksutavat

Sauna Pinetta-verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja kätevästi verkkopankissa tai luottokortilla.

Maksupalvelun tarjoaja

Paytrail Oyj
2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Finland

asiakaspalvelu@paytrail.com
Puh. +358 207 181830 (ark 8-19)

Palvelun kuvaus

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrail:n maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail:n palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.